tenne_banner_03

Tenne Als Partner


Tenne Cosmetics b.v. is sinds tien jaar de trotse distributeur van zeer hoogwaardige cosmetica merken. Stuk voor stuk merken met iets bijzonders of die iets extra’s kunnen bieden voor uw bedrijf! Tenne biedt alleen meer, wij geloven in partnership, want uw succes is ons succes! Daarom staan naast kwaliteit, sfeer & service, ook coaching en opleiding hoog in ons vaandel. In het opleidingscentrum bieden we een zeer uitgebreid trainingsaanbod, zo wordt u begeleid in het gebruik en de verkoop van de producten. Bij kwaliteit, sfeer & service horen ook snelle levering, een persoonlijke benadering en ondersteuning bij het succesvol maken van uw bedrijf!

Daarnaast zorgt Tenne ook voor marketing en promotie van de merken naar de consument, oftewel uw klanten. Regelmatig verschijnen onze merken dan ook in een vakblad of glossy, op die manier krijgt het merk extra bekendheid.

Veelzijdig assortiment
Tenne is zorgvuldig in de selectie van merken en met trots bieden wij u dan ook ons assortiment:

Cinq Mondes – Cinq Mondes is geïnspireerd door tradities en beauty rituelen vanuit de hele wereld. Dit prachtige merk creëerde perfecte product arrangementen door eeuwenoude rituelen te vertalen naar moderne en huid- verbeterende beauty behandelingen.
Anastasia – Anastasia Soare, de enige echte wenkbrauw expert uit Beverly Hills
Perron Rigot – Ware kwaliteitswax en expertise sinds 1936!
Blinc – ‘s Werelds eerste mascara die door middel van “kokertjes” rondom de wimpers zorgt voor een water resistent product dat de hele dag blijft zitten.

Uw voordelen
In het kort uw voordelen bij Tenne Cosmetics:

• Breed aanbod
• Sterk in opleiding
• Snelle levering
• Gratis ondersteuning
• Geen afname verplichting
• Sterk in Marketing & PR
• Partnership

Wilt u meer weten? Wij komen graag bij u langs, u bent natuurlijk ook welkom op een van onze Discovery Events, een zeer geschikte gelegenheid om kennis te maken met onze prachtige producten.