tenne_banner_03

Team

foto rita2

Rita van den Bor

General Manager

Onze missie als Tenne Cosmetics is om uw bedrijf zo succesvol mogelijk te laten zijn en uw omzet te helpen vergroten. Wij bieden u hiervoor onze prachtige, onderscheidende producten en merken, met bijbehorende trainingen en marketing- en salesondersteuning. Ons team staat hiervoor dagelijks vol enthousiasme voor u klaar.

 

foto manja

Manja van der Kreeft

Commercieel Manager

Wij, Tenne Cosmetics, leveren zowel aan het retail, als aan het professionele kanaal. Daarnaast hebben we ook een eigen essie nailbar! Die diversiteit, en dat in combinatie met leuke klanten en een top team, maakt mijn job zo vreselijk interessant.

manja@tennecosmetics.com

foto_denise

Denise Veerman

Master trainer – Account Manager

Vanaf de eerste kennismaking met het prachtige Cinq Mondes heeft het merk mijn hart gestolen. Graag vertel ik u en uw team uitgebreid over onze producten. Want fundamentele kennis is de sleutel tot succes in uw salon of wellnessbedrijf.

denise@tennecosmetics.com

foto silvana

Silvana van Wijk

Product Manager

Ik vind het heerlijk om te mogen werken met allerlei prachtige beautymerken! Als product manager houd ik me met name bezig met diverse marketing activiteiten en het lanceren van nieuwe merken op de beauty markt. Onder mijn portfolio vallen onder andere Anastasia Beverly Hills, Cinq Mondes & Double True.

silvana@tennecosmetics.com

foto_lilian

Lilian Breton

Account Manager

Als accountmanager van Tenne Cosmetics met haar prachtige merken, weet ik vol enthousiasme de passie van mijn vak over te brengen. Elke dag is voor mij een nieuwe uitdaging om klanten te overtuigen van ons aanbod.

lilian@tennecosmetics.com

foto_sandra

Sandra De Visser

Account Manager

Het vertegenwoordigen van het kleurrijke Essie Professional en het succesvolle Anastasia is een feest, ik kom u graag vertellen welke meerwaarde deze mooie merken voor uw bedrijf kunnen bieden.

sandra@tennecosmetics.com