perronrigot_banner

Perron Rigot

De hoogste kwaliteit – De laagste kostprijs
Minimaal 24% voordeliger dan uw huidige waxmerk*

Perron Rigot, pionier sinds 1936 en opgericht door de apothekers Dhr. Perron en Dhr. Rigot. Perron Rigot ontwikkelt en produceert al meer dan 70 jaar waxproducten, met 20 patenten op haar naam is Perron Rigot de absolute kwaliteitswax. Door continue onderzoek en streven naar maximale kwaliteit  heeft Perron Rigot deze koppositie verkregen. Perron Rigot heeft door de jaren heen baanbrekende ontwikkelingen doorgevoerd. In 1972 was Perron Rigot de eerste die het mogelijk maakte de huid te waxen bij lage temperaturen. En in de jaren ’80 schreef Perron Rigot geschiedenis, door de eerste striploze wax op de markt te introduceren met Elastomeer (elastische wax).

Met al deze innovaties op haar naam heeft Perron Rigot wereldwijd een leidende positie en worden de waxen van Perron Rigot in 65 landen ter wereld gebruikt! Met een eigen Reseach & Development afdeling en eigen productie, biedt Perron Rigot ten alle tijden de hoogst haalbare kwaliteit in waxen en bepaald wereldwijd de standaard.

Waxen staat (helaas) nog vaak bekend als pijnlijk, maar met de wax van Perron Rigot behoort dit tot het verleden. Het geheim achter de  zachte manier van ontharen schuilt in het gebruik van kwaliteitsproducten en een uiterst effectieve voor- en nabehandeling. Deze exclusieve wax hecht zich niet aan de huid, maar alleen aan haartjes (zelfs de aller kortste), waardoor een behandeling met de wax van Perron Rigot maar liefst 50% minder pijnlijk is.

100 % effectief 
Alle haartjes worden bedekt door de wax en vanaf de wortel onthaart
Geen ingegroeide haartjes

100 % comfort
De uiterst effectieve voor- en nabehandeling, verhoogd comfort
50% minder pijn door de hydraterende behandeling en massage

100 % economisch
De wax kan opgebracht worden in een dun laagje, minder wax nodig
Minder tijd nodig voor een behandeling

100 % exclusief
Speciale wax techniek alleen voor de salons die met Perron Rigot werken

Naast deze zachte manier van ontharen, is de Franse kwaliteitswax uiterst mild geprijsd. Perron Rigot is zowel economisch als kwalitatief gezien de beste keuze voor uw bedrijf *!
(*Gebaseerd op de gemiddelde prijs van de producten)

Assortiment

- Striploze wax lees meer
- Wax met strip lees meer
- Cartriges lees meer
- Voor- en nabehandeling
- Producten tegen de haargroei en ingegroeide haartjes
- Accessoires

Download hier de Perron Rigot Brochure