tenne_banner_01
logo_anastasia
Wereldwijd is er maar één beautyspecialist die zich voor 100% heeft toegelegd op de perfecte wenkbrauw: Anastasia Soare. Haar visie: wenkbrauwen maken je look, ze zijn essentieel voor je uitstraling.
logo_cinqmondes
De oprichter van CINQ MONDES, Jean-Louis Poiroux, heeft een unieke, natuurlijke cosmeticalijn ontwikkeld, die geïnspireerd is uit voorouderlijke schoonheidsrecepten.
double-true
Double True biedt kwalitatieve, duurzame beauty producten. Onze 100% natuurlijke producten worden op authentieke wijze geproduceerd.
logo_ghe
Great Hair Extensions, afkomstig uit Italië, zijn vervaardigd uit de hoogste kwaliteit exclusieve 100% menselijk Remy-kwaliteit haar. Deze kwaliteit betekent dat alle haarschubben in dezelfde richting lopen.
logo_perronrigot
Waxen staat (helaas) nog vaak bekend als pijnlijk, maar met de wax van Perron Rigot behoort dit tot het verleden. Het geheim achter de zachte manier van ontharen schuilt in het gebruik van kwaliteitsproducten en een uiterst effectieve voor- en nabehandeling.
logo_blinc
Uitgelopen mascara, een eyeliner die vervaagt of een wimperkrultang die alles doet behalve krullen? Het Blinc concept, met de unieke en innovatieve producten, maakt een groot verschil ten opzichte van de al bestaande beauty producten en biedt de oplossing bij de dagelijkse beautyissues.