banner_mbr

MBR


Krachtige Anti-Age huidverzorging dat grenst aan de mogelijkheden van medicijnen.

Een merk waar zelfs artsen van opkijken, wat is het geheim?
Intelligente medische huidverzorging. MBR doet geen concessies op het gebied van kwaliteit. Het enige dat telt is de hoogst mogelijke concentratie van werkzame stoffen bij een optimale huidverdraagzaamheid.

MBR, staat voor Medical Beauty Research, een merk dat zijn oorsprong vindt in Duitsland. En tien jaar geleden is opgericht door drie Duitse artsen en mensen uit de beauty industrie met het voornemen om maximale huidverbetering te bieden. Het enige doel van deze drie experts was een revolutie veroorzaken op het gebied van huidverzorging. Het resultaat is medische huidverzorging. MBR biedt een zeer uitgebreid assortiment van producten met hoge doseringen werkstoffen en verifieerbare resultaten.

Cosmetica en medicijnen hebben veel met elkaar gemeen, cosmetische producten verbeteren iemands uiterlijk en zorgen voor een toename in zelfvertrouwen. Maar waar de mogelijkheden van cosmetica stopt is de tussenkomst van de geneeskunde vereist. MBR biedt cosmetica op de grens van geneeskunde en ontwikkelde een perfecte synergie tussen beiden. Binnen MBR wordt er geen concessie gedaan op het gebied van kwaliteit. Zo wordt er geen beperking opgelegd qua toepassingsconcentraties van werkbare substanties. Het enige dat telt is de hoogst mogelijk concentratie van werkzame stoffen bij een optimale huidverdraagzaamheid. Zo wordt er voor ieder product een zoektocht gestart –soms duurt deze wel jaren – om de juiste kwaliteit en samenstelling te bepalen. Doordat MBR enkel de meest hoogwaardige producten gebruikt, beschikt zij over de meest recente en up-to-date informatie. Ook de producten zelf blijven voortdurend onder toezicht van de research afdeling zodat MBR van werkelijk ieder product de optimale garantie kan waarborgen. Alle producten worden geproduceerd onder het TUV-certificaat.